Hotels Dubrovnik

Of u Dubrovnik nu voor het eerst of voor de honderdste keer bezoekt, het gevoel van ontzag blijft altijd hangen wanneer u de schoonheid van de oude stad in het oog krijgt dus ideaal voor hotels Dubrovnik. Het is moeilijk voor te stellen dat iemand uitgeblust raakt door de kalkstenen straten van de stad, de barokke gebouwen en de eindeloze schittering van de Adriatische Zee, of niet geïnspireerd raakt door een wandeling langs de oude stadsmuren die eeuwenlang de hoofdstad van een gesofisticeerde republiek beschermden.

Hoewel de beschieting van Dubrovnik in 1991 de wereld met afschuw vervulde, heeft de stad zich krachtig hersteld om bezoekers opnieuw te betoveren. Bewonder het spel van licht op de oude stenen gebouwen; traceer de pieken en dalen van het verleden van Dubrovnik in musea vol kunst en kunstvoorwerpen; neem de kabelbaan naar de berg Srđ; put uzelf uit door smalle steegjes op en af te klimmen – en duik dan in de azuurblauwe zee. 

Een hotel in Dubrovnik is ideaal voor de omgeving. De glorieuze rots- en kiezelkust, met stranden, scubaduiken en zeekajakken. Enkele van de beste stranden liggen op het schiereiland Lapad, drie kilometer ten westen van de stad. Je kunt ook het piepkleine eilandje Lokrum met zijn botanische tuin bezoeken (taxibootjes vertrekken vanuit de oude stadshaven), of de naar dennen geurende Elaphiti eilanden (veerboot vanuit de haven van Gruž).

 

Hotels Dubrovnik

Andere regio's voor Hotels:

Websites/Partners voor het aanbod aan Campings

Iedereen kent Trivago wel, het is dan ook het juiste platform om een hotel of resort op te vinden in Hotels Dubrovnik. Trivago heeft al jaren lang ervaring op het gebied van hotels en resorts voor Kroatië. Bekijk het aanbod snel op Trivago.nl

Iedereen kent Booking.com wel, het is dan ook het juiste platform om een hotel of resort op te vinden voor Hotels Dubrovnik. De partner heeft appartementen, hotels en ook vakantiehuizen. Het is van de grootste en betrouwbaarste platformen voor uw vakantie!

Booking.com

Regio Dubrovnik - Steden

De regio Dubrovnik is een van de mooiste en best bewaarde middeleeuwse gebieden van Europa en ligt aan de kust van de Adriatische Zee. De Regio Dubrvonik bevat leuke hotels Dubrovnik. De regio, ook bekend als Ragusa, is een perfect voorbeeld van een ommuurde gebieden die door de UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen. In de regio Dubrovnik kan je bezienswaardigheden bezoeken zoals het Franciscaner klooster dat in 1317 werd gesticht en het Arboretum Trsteno dat in 1538 werd aangelegd bij testament van Dubrovniks rijkste burger Jelena Lopuzo Zrinski-Frankopanska. Je kan ook genieten van het eten en drinken langs het water in een van de vele restaurants of cafés van Dubrovnik of op een van de vele stranden. De regio Dubrovnik bevat 5 steden die het bezoeken waard zijn:

Dubrovnik een van de mooiste steden van Kroatië. Lees hier meer over deze stad. 

Klik hier voor alle informatie!

Mensen noemen Korcula het “Klein Dubrovnik” vanwege de middeleeuwse pleinen,  paleizen en Vela Luka

Klik hier voor alle informatie!

Vandaag de dag is Ploce een kleine stad die anders is dan alle andere steden aan de Kroatische kust. 

Klik hier voor alle informatie!

Terwijl Dubrovnik, zo’n 20 kilometer verder op ligt in het middelpunt van de belangstelling staat, is Cavtat in het zuidoosten een ontdekking.

Klik hier voor alle informatie!

Vragen over Hotels Dubrovnik? Stuur ons een bericht!