Hotels Zadar

De stad Zadar is een stad met een uitzonderlijke geschiedenis en een rijk cultureel erfgoed, een stad van toerisme perfect voor hotels Zadar. Onze website zal proberen om u een compleet toeristisch aanbod, van het zoeken naar een ideale accommodatie, autochtone gastronomische lekkernijen, culturele monumenten, een verscheidenheid aan excursieprogramma’s en tal van toeristische activiteiten die de stad biedt door het combineren van de schoonheid van het verleden en alle privileges die de moderne reiziger vraagt.

Zadar is een stadsmonument, omgeven door historische stadswallen, een schatkamer van de archeologische en monumentale rijkdommen uit de oudheid en de middeleeuwen, de renaissance en vele hedendaagse architectonische prestaties zoals het eerste zeeorgel ter wereld.

De stad Zadar is een gemakkelijk te bereiken bestemming over land, over zee en door de lucht. Het heeft een goede verkeersinfrastructuur waardoor het direct verbonden is met andere grotere steden van de Republiek Kroatië en Europa, met buitengewone accommodatie en hedendaagse service van talrijke jachthavens. Op welke manier u Zadar ook wilt bereiken, de natuurlijke schoonheid van het landschap zal u niet onverschillig laten.

Ontdek de geheime baaien en de diverse wilde dieren in de omgeving tijdens een kajaktocht van een hele dag, of bekijk het Nationaal Park Plitvice tijdens een dagtocht vanuit Zadar. Lees hier meer over de activiteiten.

Zadar, gelegen in het hart van de Adriatische Zee, is het stedelijk centrum van Noord-Dalmatië als administratief, economisch, cultureel en politiek centrum van de regio met 75.000 inwoners. De kust is bijzonder grillig, de eilanden en de ongerepte natuur lokken vele schippers naar deze streken. De archipel telt 24 grotere en ongeveer 300 kleinere eilandjes en rotsen, 3 natuurparken – Telašćica, Velebit en Vransko jezero en 5 nationale parken – Paklenica, Plitvice meren, Kornati eilanden, Krka en Sjeverni Velebit classificeren Zadar en haar omgeving aan de top van het Kroatische toeristische aanbod.

Hotels Zadar

Andere regio's voor Hotels:

Websites/Partners voor het aanbod aan hotels Zadar

Iedereen kent Trivago wel, het is dan ook het juiste platform om een hotel of resort op te vinden in Hotels Zadar. Trivago heeft al jaren lang ervaring op het gebied van hotels en resorts voor Kroatië. Bekijk het aanbod snel op Trivago.nl

Iedereen kent Booking.com wel, het is dan ook het juiste platform om een hotel of resort op te vinden voor Hotels Zadar.  De partner heeft appartementen, hotels en ook vakantiehuizen. Het is van de grootste en betrouwbaarste platformen voor uw vakantie!

Booking.com

Steden - regio Zadar

De Regio Zadar is een plek van romantiek en liefde, maar ook een plaats van passie! Ideaal voor hotels Zadar. Dit is een stad die er niet voor onder doet om nieuwe mensen en ideeën te ontdekken. Met het stadsmonument, omringd door historische muren, een schatkamer en rijksmonumenten uit de middeleeuwen. De plekken hebben zowel een vredige gemeenschap als een modern centrum dat iedereen met open armen ontvangt en een blijvende indruk achterlaat bij elke bezoeker! De gehele regio heeft veel te bieden, zo zijn er verschillende culturele bezienswaardigheden, mooie stranden en enorm veel mooie plekken. Dit zijn de steden van Kroatië in Zadar: 

De kosmopolitische en kunstzinnige kuststad Zadar is de grootste stad in Noord-Dalmatië.

Klik hier voor alle informatie!

Pag

Het maanachtige Pag is het bekendste feesteiland van Kroatië..

Klik hier voor alle informatie!

Biograd is beroemd om zijn blauwmarmeren stranden en zijn monumentale oude stad. 

Klik hier voor alle informatie!

Nin

Nin biedt plezier; het herstelt de gezondheid, de energie en het zelfvertrouwen.

Klik hier voor alle informatie!

Novalja in Kroatië is een prachtige stad aan zee in het uiterste noordwesten van het eiland Pag.

Klik hier voor alle informatie!

Vragen over Hotels Zadar? Stuur ons een bericht!