Reizen naar Regio's in Kroatië

In de laatste jaren is te zien dat regio’s in Kroatië steeds meer in opkomst zijn onder de toeristen. Je kan niet alleen goedkoop reizen naar Kroatië. Ook heeft dit land verschillende regio’s waar een super goed klimaat is met de mooiste steden, een prachtige natuur, heerlijke stranden en de leukste activiteiten.

Regio's Kroatië

Kroatië, misschien wel een van de mooisten vakantielanden binnen Europa. Het land heeft een divers aanbod aan activiteiten, bezienswaardigheden en heerlijke stranden.

De regio’s van Kroatië bevat een mix van natuur, cultuur, relax of juist een actieve vakantie. Voor het gehele gezin, partners, vrienden/vriendinnen of voor mensen die op ontdekkingsreizen zijn. Het maakt niet uit wie naar Kroatië komt, er is voor ieders wat leuks terug te vinden. Zoals in elk land is Kroatië opgedeeld in verschillende regio’s:

Uitgelichte Regio's Kroatië:

Blogs en inspiratie

Aan de hand van onze jarenlange ervaring met reizen door dit prachtige land. Kunnen wij jullie de beste tips en reisinspiratie bieden. Van lijstjes van mooie steden tot aan tips voor een vakantie bij de regio Dubrovnik of regio Sibenik. Binnen de website kroaitehetland.nl kan je inspiratie opdoen voor je eigen vakantie in dit prachtige land. Bovendien kan je eenvoudig jullie reis uitzoeken en boeken via een van de beste reisaanbieders. Hieronder vind je de meest recent geschreven blogs:

Uitgaan Split & Bars
Kroatië
Kroatiehetland

Uitgaan Split & Bars

Uitgaan Split & Bars In deze blogpost delen we de beste bars, nachtclubs en het nachtleven in Split, Kroatië. Als de grootste stad van Dalmatië

Read More »

Bekendste Bezienswaardigheden

De meest leuke bezienswaardigheden in Kroatië per regio zijn voor je inzichtelijk gemaakt. Ontdek de mooiste parken, zoals Kornati of Plitvicemeren en vertoef op de lekkerste stranden zoals, Zlatni Rat en Stiniva-strand. Of ontdek steden zoals, Zagreb of Split. Op onze website vind je alles over de leukste bezienswaardigheden en activiteiten. Hier onder de bekendste:

Heerlijke Hotels en campings in Kroatië

Binnen Kroatië is er een groot aanbod aan hotels en campings. Of je nu naar de regio Split op vakantie gaat of naar de regio Zadar: per regio zijn de mooiste campings en de leukste hotels inzichtelijk gemaakt. Hieronder vind je een aantal uitgelichte hotels en campings:  

Campings, hotels en vakantiehuizen

Omdat het vinden van een camping, hotel of vakantiehuis ook niet altijd even makkelijk is. Hebben wij op kroatiehetland.nl in ieder geval de vertrouwde partners (zie hieronder) die altijd beschikken over de juiste en leukste verblijven. Ook hebben wij op een lijst opgesteld met de beste en leukste hotels, campings en vakantiehuizen. Bekijk de pagina’s of website van de partners voor meer informatie: