Vakantiehuizen Kroatië

Vakantiehuizen in Kroatië zijn gemaakt voor vele gezichten. Voor het grootste deel bestaat Kroatië uit bergen, kusten, rivieren en meren. Oude Romeinse ruïnes strekken zich nog steeds uit over het platteland, maar niet alles in Kroatië is oud – je vindt er ook moderne Kroatische steden en levendige badplaatsen. Kroatië loopt voorop als het gaat om het adembenemende en diverse aanbod van natuurlijke attracties en toeristische hotspots. Ook zijn er vele andere activiteiten en evenementen voor iedere doelgroep.

 

Kroatië heeft eindeloze mogelijkheden voor vakantiehuizen, dus als je van plan bent op vakantie te gaan naar Kroatië hebben wij een mooi aanbod voor je klaar staan. Van klein en knus tot luxueus en extravagant, je vindt hier allerlei mogelijkheden voor je komende vakantie. De vakantiehuizen in Kroatië zijn vergeleken met de rest van Europa veel betaalbaarder. In alle regio’s zijn wel weer unieke vakantiehuizen te vinden. Zo heb je prachtige vakantiehuizen in Split, maar ook in Istrië of Dubrovnik. Ook kan je natuurlijk op vakantie in de wat minder toeristische gebieden zoals Slavonië of Midden-Kroatië. In de regio’s rondom de vakantiehuizen zijn ook veel leuke steden en dorpen te vinden.

 

Aangezien Kroatië een veelzijdig aanbod aan vakantiehuizen heeft. Is het voor veel mensen lastig om het geschikte vakantiehuis te vinden. Op onze website kroatiehetland.nl maken wij de zoektocht naar een vakantiehuis makkelijker. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis voor het gehele gezien, of een vakantiehuis waar je met al je vrienden/vriendinnen gezellig vakantie kan gaan vieren, of een romantische plek waar je lekker met je tweeën kan vertoeven. Wij hebben de beste vakantiehuizen op onze website beoordeeld op eigen ervaringen, onderzoeken en verschillende meningen. Het aanbod is onderverdeeld per regio, hierdoor kan je gemakkelijk de juiste plek in Kroatië vinden!!

Vakantiehuizen Kroatië

Regio's voor Vakantiehuizen:

  • Dalmatië – regio Zadar
  • Dalmatië – regio Split
  • Dalmatië – regio Sibenik
  • Dalmatië – regio Dubrovnik
  • Like – Karlovac
  • Istrië
  • Kvarner
  • Zagreb
  • Midden-Kroatië
  • Slavonië

Best Beoordeelde Vakantiehuizen Kroatië:

Om je beter op weg te helpen met de zoektocht naar het juiste vakantiehuis. Hebben wij in ieder geval de beste beoordeelde vakantiehuizen in heel Kroatië op de kaart gezet. Dit is gedaan aan de hand van ervaringen en reviews. Per regio zijn ook de leukste en bijzonderste huizen in kaart gebracht. Mocht je geïnteresseerd zijn in een bepaald gebied kijk dan zeker even op de pagina’s per regio. Hier staan nog veel meer leuke vakantiehuizen die passen bij jouw behoefte!  

Uitgelichte Regio's voor Vakantiehuizen Kroatië

Binnen Kroatië is er een groot aanbod aan hotels, vakantiehuizen en campings. Of je nu naar de regio Split op vakantie gaat of naar de regio Zadar: per regio zijn de mooiste vakantiehuizen inzichtelijk gemaakt. Hieronder vind je een aantal uitgelichte regio’s voor de vakantiehuizen in Kroatië:  

vakantiehuizen kroatië
regio's kroatië
Istrië
regio's kroatië
hotels kroatië
hotels kroatië

Websites/Partners voor Vakantiehuizen

Interhome.nl staat altijd voor je klaar om de meest ideale vakantiehuis te vinden. Het heeft zo’n 2.500 beschikbare vakantiehuizen en appartementen online staan in Kroatië. Interhome heeft voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod nu!

Iedereen kent Belvilla wel, het is dan ook het juiste platform om een vakantiehuis op te vinden. Het bestaat voornamelijk uit particulieren die hun huis aanbieden voor verhuur. Bekijk het aanbod snel op Belvilla.nl! 

Natuurhuisje.nl heeft op de website een aanbod van unieke vakantiehuizen. Het geeft een inkijk in de prachtige natuur met een mooi vakantiehuis erbij. Bekijk het aanbod van Natuurhuisje snel!