Vakantiehuizen Sibenik

De regio Šibenik is een plek met gevarieerde, prachtige landschappen met mooie vakantiehuizen Sibenik, waar u kunt proeven van al het moois dat Kroatië te bieden heeft: een sprankelende zee, nationale parken, ongerepte eilanden, traditionele oude stadjes en heerlijk eten en drinken. Het is ook een geweldige plek voor zeilliefhebbers, met honderden eilanden om rond te zeilen en een keur aan goed uitgeruste jachthavens om aan te leggen. 

De regio Sibenik is ideaal voor een meer traditionele vakantie, met mooie stranden, interessante bezienswaardigheden, een opwindend nachtleven en een goede keuken. Hoogtepunten zijn de turquoise wateren van Krka Nationaal Park, de Šibenik Archipel en de UNESCO werelderfgoed kathedraal in Šibenik.

De regio Šibenik is een fantastische plek om te zeilen, of het nu op een charterboot met een schipper is, of met een eigen boot. Zeil rond en stop bij de Kornati eilanden en de Šibenik Archipelago. Leg aan voor een maaltijd in een van de vele steden op het vasteland met goede jachthavens. Zeil de Krka rivier op langs Šibenik naar Skradin en verken het Krka Nationaal Park. Maar u kunt nog steeds veel van de belangrijkste bezienswaardigheden zien zonder een boot, aangezien er regelmatige veerboten zijn tussen enkele van de grotere eilanden. Šibenik en Vodice hebben elk veerbootterminals met regelmatige overtochten naar de nabijgelegen eilanden. Nationaal park Krka is gemakkelijk te bereiken vanuit Šibenik, Vodice en Skradin. Het park is een bezoek waard vanwege de prachtige watervallen, meren en rivieren. Voor een bruisend nachtleven kunt u terecht in Primošten met zijn Aurora Club, of in de Slanica-baai op het eiland Murter, met zijn strandboulevard. Lees hier meer over wat te doen in Sibenik

Aangezien vakantiehuizen in Sibenik een veelzijdig aanbod heeft. Is het voor veel mensen lastig om de geschikte plek te vinden. Op onze website kroatiehetland.nl maken wij de zoektocht naar een vakantiehuizen in Sibenik makkelijker. Of je nu op zoek bent naar een hotel voor het gehele gezien, of een vakantiehuis waar je gezellig met al je vrienden kan gaan zitten, of een romantische plek waar je lekker met ze tweeën kan vertoeven. Wij hebben de leukste vakantiehuizen op onze website beoordeeld op eigen ervaringen, onderzoeken en verschillende meningen. Het aanbod is verdeeld over de regio Sibenik, hierdoor kan je gemakkelijk de juiste plek in de regio Sibenik vinden!! 

 

Vakantiehuizen Sibenik

Andere regio's voor vakantiehuizen:

  • Dalmatië – regio Zadar
  • Dalmatië – regio Sibenik
  • Dalmatië – regio Dubrovnik
  • Like – Karlovac
  • Istrië
  • Kvarner
  • Zagreb
  • Midden-Kroatië
  • Slavonië

Websites/Partners voor Vakantiehuizen Sibenik

Interhome.nl staat altijd voor je klaar om de meest ideale vakantiehuis te vinden. Het heeft zo’n 2.500 beschikbare vakantiehuizen en appartementen online staan in Kroatië. Interhome heeft voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod nu!

Iedereen kent Belvilla wel, het is dan ook het juiste platform om een vakantiehuis op te vinden. Het bestaat voornamelijk uit particulieren die hun huis aanbieden voor verhuur. Bekijk het aanbod snel op Belvilla.nl! 

Steden - regio Sibenik

Bent u op zoek naar een nieuwe bestemming om te verkennen en te genieten? Sibenik is een kust regio in Kroatië en biedt enkele van de meest ondenkbare uitzichten van Kroatië. De regio Sibenik ligt aan de Dalmatische kust van Kroatië, ten zuiden van Split ideaal voor vakantiehuizen Sibenik dus. De regio is eeuwenlang een belangrijk handelscentrum geweest, waar kooplieden van heinde en verre, zoals Turkije en Italië, kwamen om goederen als zout, kastanjes, hout, tarwe en wijn te kopen. 

De regio Sibenik is altijd al bekend geweest om zijn prachtige architectuur. Wanneer rijke kooplieden naar de stad kwamen, moedigden zij de plaatselijke bouwers aan om elegante gebouwen te bouwen waarop zij in hun huizen in heel Europa trots konden zijn. Dit zijn de steden van Kroatië in Sibenik:

Sibenik de ’toegangspoort tot de Kornati-eilanden’ mag niet over het hoofd worden gezien.

Klik hier voor alle informatie!

De beroemde vesting bovenop de Spas-heuvel omringt tegenwoordig de oude stad Knin.

Klik hier voor alle informatie!

Het land Drnis rijst rusteloos op. Verschillende tinten groen, zo ver het oog reikt. In de verte, de berg Dinara.

Klik hier voor alle informatie!

Skradin is een klein stadje in Kroatië en een echt charmante bestemming!

Klik hier voor alle informatie!

Er zijn veel dingen te doen in Vodice en daarom is dit een perfecte zomerbestemming in Kroatië. 

Klik hier voor alle informatie!

Vragen over vakantiehuizen Sibenik? Stuur ons een bericht!