Vakantiehuizen Zadar

De regio Zadar, omgeven door vijf nationale parken en twee natuurparken, ligt in het centrale deel van de Kroatische kust, ideaal voor vakantiehuizen Zadar. Het staat bekend om de verscheidenheid aan activiteiten die het toeristen te bieden heeft.

Aan de zeezijde bevinden zich twee nationale parken: Kornati en Telašćica. De Kornati-archipel bestaat uit 140 grotendeels onbewoonde eilanden, verspreid over de horizon. De baai van Telašćica ligt ten zuidoosten van het eiland Dugi Otok en staat ook bekend als de veiligste natuurlijke haven in de Adriatische Zee. Daarom kunt u alleen buiten het seizoen genieten van de rust van zijn groene diepten. De nationale parken Plitvice Meren, Krka, Paklenica en Natuurpark Velebit liggen aan de landzijde van de regio waar ook genoeg vakantiehuizen Zadar liggen.

Paklenica beslaat de Mala en Velika Paklenica canyons waarvan u alleen te voet kunt genieten, door bijna 150 kilometer gemarkeerde paden te volgen. Paklenica is een favoriete bestemming van freeclimbers en telt meer dan 300 klimroutes. Het is ook bekend als de thuisbasis van talrijke inheemse planten en dieren. De Krka rivier canyon heeft zeven watervallen. Het is de habitat van vele bedreigde diersoorten en herbergt de enige valkerijschool in Kroatië. Zelfs tijdens de warmste maanden is de Krka canyon aangenaam verfrissend. Lees hier de activiteiten in regio Zadar.

De regio Zadar is een echt paradijs voor zeilers en vakantiehuizen Zadar, vooral dankzij de 24 grotere en bijna 300 kleinere eilanden en riffen. Als u van plan bent om te gaan zeilen, zorg dan dat u op tijd informatie inwint over chartermogelijkheden. Het binnenland van de regio Zadar staat bekend om zijn rustieke Dalmatische charme. Ga olijven plukken, help boeren bij de kaasproductie of ontdek uit eerste hand hoe prosciutto wordt gedroogd. 

Aangezien vakantiehuizen in Zadar een veelzijdig aanbod heeft. Is het voor veel mensen lastig om de geschikte plek te vinden. Op onze website kroatiehetland.nl maken wij de zoektocht naar een vakantiehuizen in Zadar makkelijker. Of je nu op zoek bent naar een hotel voor het gehele gezien, of een vakantiehuis waar je gezellig met al je vrienden kan gaan zitten, of een romantische plek waar je lekker met ze tweeën kan vertoeven. Wij hebben de leukste vakantiehuizen op onze website beoordeeld op eigen ervaringen, onderzoeken en verschillende meningen. Het aanbod is verdeeld over de regio Zadar, hierdoor kan je gemakkelijk de juiste plek in de regio Zadar vinden!! 

 

Vakantiehuizen Zadar

Andere regio's voor vakantiehuizen:

  • Dalmatië – regio Split
  • Dalmatië – regio Sibenik
  • Dalmatië – regio Dubrovnik
  • Like – Karlovac
  • Istrië
  • Kvarner
  • Zagreb
  • Midden-Kroatië
  • Slavonië

Websites/Partners voor Vakantiehuizen Zadar

Interhome.nl staat altijd voor je klaar om de meest ideale vakantiehuis te vinden. Het heeft zo’n 2.500 beschikbare vakantiehuizen en appartementen online staan in Kroatië. Interhome heeft voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod nu!

Iedereen kent Belvilla wel, het is dan ook het juiste platform om een vakantiehuis op te vinden. Het bestaat voornamelijk uit particulieren die hun huis aanbieden voor verhuur. Bekijk het aanbod snel op Belvilla.nl! 

Steden - regio Zadar

De regio Zadar is een plek van romantiek en liefde, maar ook een plaats van passie! Ideaal voor vakantiehuizen Zadar. Dit is een stad die er niet voor onder doet om nieuwe mensen en ideeën te ontdekken. Met het stadsmonument, omringd door historische muren, een schatkamer en rijksmonumenten uit de middeleeuwen. De plekken hebben zowel een vredige gemeenschap als een modern centrum dat iedereen met open armen ontvangt en een blijvende indruk achterlaat bij elke bezoeker! De gehele regio heeft veel te bieden, zo zijn er verschillende culturele bezienswaardigheden, mooie stranden en enorm veel mooie plekken. Dit zijn de steden van Kroatië in Zadar: 

De kosmopolitische en kunstzinnige kuststad Zadar is de grootste stad in Noord-Dalmatië.

Klik hier voor alle informatie!

Pag

Het maanachtige Pag is het bekendste feesteiland van Kroatië..

Klik hier voor alle informatie!

Biograd is beroemd om zijn blauwmarmeren stranden en zijn monumentale oude stad. 

Klik hier voor alle informatie!

Nin

Nin biedt plezier; het herstelt de gezondheid, de energie en het zelfvertrouwen.

Klik hier voor alle informatie!

Novalja in Kroatië is een prachtige stad aan zee in het uiterste noordwesten van het eiland Pag.

Klik hier voor alle informatie!

Vragen over vakantiehuizen Zadar? Stuur ons een bericht!