Hotels Sibenik

Sibenik, dat een gerestaureerd historisch centrum heeft, is buiten Kroatië weinig bekend en trekt nog niet de menigte die je soms in Dubrovnik en Split ziet ideaal voor hotels Sibenik. De stad werd in 1066 gesticht rond een natuurlijke haven en was in de 15e eeuw een welvarend handelscentrum in het hart van de Adriatische zouthandel.

Vandaag de dag stralen de stadsmuren en forten, de geplaveide straten, de promenade langs het water en de nabijgelegen eilanden een sfeer van authentieke authenticiteit uit, waardoor bezoekers een glimp op kunnen vangen van het alledaagse Kroatische leven in de meest prachtige omgeving. Hier lees je over de activiteiten van Sibenik.

Als u een goed bewaard gebleven middeleeuwse stad in Kroatië wilt ontdekken, zonder de drukte, raad ik u Šibenik aan. Niet alleen is het er minder druk dan in Dubrovnik of Split, het is ook een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de nabijgelegen, minder bezochte, lokale eilanden.

Benieuwd naar hotels Sibenik? Bekijk dan is de leuks hotels in Sibenik hieronder: 

Hotels Sibenik

Andere regio's voor Hotels:

Websites/Partners voor het aanbod aan hotels Sibenik

Iedereen kent Trivago wel, het is dan ook het juiste platform om een hotel of resort op te vinden in Hotels Sibenik. Trivago heeft al jaren lang ervaring op het gebied van hotels en resorts voor Kroatië. Bekijk het aanbod snel op Trivago.nl

Iedereen kent Booking.com wel, het is dan ook het juiste platform om een hotel of resort op te vinden voor hotels Sibenik.  De partner heeft appartementen, hotels en ook vakantiehuizen. Het is van de grootste en betrouwbaarste platformen voor uw vakantie!

Booking.com

Steden - regio Sibenik

Bent u op zoek naar een nieuwe bestemming om te verkennen en te genieten? Sibenik is een kust regio in Kroatië en biedt enkele van de meest ondenkbare uitzichten van Kroatië. De regio Sibenik ligt aan de Dalmatische kust van Kroatië, ten zuiden van Split ideaal voor hotels Sibenik dus. De regio is eeuwenlang een belangrijk handelscentrum geweest, waar kooplieden van heinde en verre, zoals Turkije en Italië, kwamen om goederen als zout, kastanjes, hout, tarwe en wijn te kopen. 

De regio Sibenik is altijd al bekend geweest om zijn prachtige architectuur. Wanneer rijke kooplieden naar de stad kwamen, moedigden zij de plaatselijke bouwers aan om elegante gebouwen te bouwen waarop zij in hun huizen in heel Europa trots konden zijn. Dit zijn de steden van Kroatië in Sibenik:

Sibenik de ’toegangspoort tot de Kornati-eilanden’ mag niet over het hoofd worden gezien.

Klik hier voor alle informatie!

De beroemde vesting bovenop de Spas-heuvel omringt tegenwoordig de oude stad Knin.

Klik hier voor alle informatie!

Het land Drnis rijst rusteloos op. Verschillende tinten groen, zo ver het oog reikt. In de verte, de berg Dinara.

Klik hier voor alle informatie!

Skradin is een klein stadje in Kroatië en een echt charmante bestemming!

Klik hier voor alle informatie!

Er zijn veel dingen te doen in Vodice en daarom is dit een perfecte zomerbestemming in Kroatië. 

Klik hier voor alle informatie!

Vragen over hotels Sibenik? Stuur ons een bericht!